MARJOLEIN

Marjolein geeft zowel Hatha yoga als Yinyoga  en zij zal de wekelijkse lessen verzorgen. Het gaat in deze lessen om het voelen van jouw lijf en van jouw grenzen in een houding. Er gebeurt vaak veel van binnen bij iemand tijdens een houding. In de lessen van Marjolein is er ruimte om naar binnen te keren en de rust te vinden in jezelf. Ontspanning en acceptatie door liefdevolle, zachte en soms uitdagende houdingen. Het voelen in een houding is hier belangrijker dan de houding perfect uitvoeren. Iedereen kan yoga doen. Je hoeft er niets voor te kunnen.  Elke week is er een ander thema bij de lessen. Hier worden de lessen omheen gebouwd. Je bent van harte uitgenodigd om een les mee te doen. 

SUMMER

Summer geeft verschillende lessen en yogaworkshops. Meestal buiten op een prachtige locatie bijv. op een boerderij, bij een landhuis of in de natuur. Summer geeft Vinyasayoga, haar lessen zijn liefdevol, speels en energiek. Jezelf op een gezonde en fitte manier uitdagen om los te laten. Wil je yoga ervaren, je lichaam zowel krachtig als flexibel maken en je hoofd een beetje leger? Dan ben je bij de lessen van Summer zeker op de goede plek. Neem even een kijkje op ons rooster om te zien wanneer er workshops ingeroosterd zijn. 

MARTIENE

Martiene verzorgt regelmatig verdiepende yoga en mindfulness workshops in de yogastudio. De workshops zijn opgebouwd rondom een centraal thema en bestaan uit ervaren en leren. Het verbinden van lichaam en geest en in het moment zijn, lopen als een rode draad door de lessen heen. Martiene is Hatha-yogadocent en gecertificeerd mindfulnesstrainer met jarenlange yoga-, mindfulness-, en meditatie ervaring. Haar lessen zijn verwarmend, flexibel en hebben een lekkere flow. Op ons rooster kun je vinden wanneer de workshops aangeboden worden. 

SIETSKE

Sietske geeft holistische Hatha-lessen. Een zorgvuldige opbouw vindt ze belangrijk voor het creëren van rust én energie. In elke les is aandacht voor bewustwording en de adem. Sietske houdt van puurheid, betrokkenheid en natuur. Elementen uit de natuur komen terug in haar lessen. De holistische lessen hebben een vaste structuur volgens de belangrijkste energiepunten van het lichaam (Chakra’s): beginnend bij de kruin en eindigend bij de basis van de wervelkolom. Ondanks de vaste structuur is elke les anders! Iedere les heeft een thema met gevarieerde oefeningen en houdingen. Door de opties en variaties leer je de oefeningen af te stemmen op jouw mogelijkheden van dit moment. Sietske heeft een Hatha-, Yin-, Stoelyoga en Kinderyoga-opleiding afgerond.

Wij hebben allemaal de 200 uursopleiding Yoga Alliance RYS gedaan.